Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse tennissters gelijk na eerste dag FED-Cup

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 20:29

Het Nederlandse tennisteam met Demi Schuurs staat gelijk tegen Australië in de FED-Cup. Na twee enkelspelen op de eerste dag is het 1-1 in Wollongong.

Lesley Kerkhove zorgde voor een sensatie door Samantha Stosur te verslaan. De Australische tennisster won in 2011 de US Open, maar ging tegen Kerkhove met 7-5 en 7-6 onderuit.

58e plek
​Stosur, ooit vierde op de wereldranglijst, is afgezakt naar de 58e plek. Kerkhove staat op 210 in de mondiale ranglijst. Quirine Lemoine had in de tweede partij niets in te brengen tegen Ashleigh Barty. Lemoine, 295e van de wereldranglijst, verloor met 6-0 en 6-2.

Wereldgroep
Zondag staan nog twee
enkelspelen en een dubbelspel op het programma. In het dubbelspel Nederland nemen Demi Schuurs en Indy De Vroome het op tegen Barty en 'BamBam' Stosur. Oranje hoopt zich te handhaven in de wereldgroep om volgend jaar opnieuw in de elitegroep van het landentoernooi uit te komen.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen