Vrachtwagen botst tegen spoorboom Venlo - 8 sep 2020

Vrachtwagen rijdt tegen spoorboom: treinverkeer ontregeld

Op een spoorovergang in Venlo is dinsdagochtend een vrachtwagen tegen de overweginstallatie gereden. Op het traject tussen Deurne en Blerick reden daardoor enige tijd minder treinen.

vuurtje
Treinverkeer Weert-Eindhoven vanwege vuurtje stilgelegd

Een klein vuurtje op het spoor tussen Weert en Budel heeft er toe geleid dat er enige tijd geen treinen reden tussen Weert en Eindhoven.

Spoorbrug spoorviaduct Den Baog Belfeld
Provincie vindt nieuw spoorwegviaduct Belfeld niet nodig

Het provinciebestuur vindt een nieuw spoorwegviaduct in Belfeld op dit moment niet noodzakelijk. Wel is het mogelijk dat er maatregelen worden genomen om de huidige geluidsoverlast ervan te beperken.

stock NS trein intercity
Limburg: maak eindelijk intercity naar Aken mogelijk

Limburg wil dat de NS eindelijk werk gaat maken van het doortrekken van de intercityverbinding Amsterdam-Heerlen-Aken.

NS trein istock
Hele week geen intercity's tussen Venlo en Helmond

Tussen Venlo en Helmond rijden de hele week geen intercity's.

NS trein istock
Vierde dag op rij minder intercity's van en naar Sittard

Ook zondag rijden er op het traject tussen Eindhoven en Sittard minder intercitytreinen dan gebruikelijk.

NS trein istock
Zaterdag opnieuw minder intercity's van en naar Sittard

De Nederlandse Spoorwegen zetten ook zaterdag vanwege de hitte minder intercity's in op het traject tussen Eindhoven en Sittard.

Persoon overleden na aanrijding met trein in Echt

In Echt is maandagmiddag iemand onder een trein gekomen. Het slachtoffer is overleden.

NS: 'Reis dinsdag niet met de trein'

De NS raadt reizigers aan om dinsdag 28 mei geen gebruik te maken van de NS-treinen vanwege de landelijke pensioenactie.

Defecte trein veroorzaakt vertraging op spoor

Tussen Roermond en Swalmen is dinsdagmiddag geen treinverkeer mogelijk geweest. Dat kwam door een defecte trein die het spoor blokkeerde.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten