Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse acts keren volgend jaar terug op Pinkpop

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2020 - 11:04

Negen Nederlandse acts die dit jaar op Pinkpop zouden staan, zijn door de organisatie bevestigd voor het festival van volgend jaar.

Kensington, Frenna Deluxe, The Kik met orkest, Joost, Ares, Nona en Ten Times A Million zijn dinsdagochtend bevestigd door de organisatie.

Trots
Danny Vera maakte afgelopen zondag in het tv-programma Op1 al bekend dat hij ook in 2021 weer present zou zijn. Datzelfde geldt voor Nu of Nooit-winnaar Elle Hollis, die de negen Nederlandse namen compleet maakt. Het festival kon dit jaar niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie zegt trots te zijn om het rijtje acts van eigen bodem te kunnen toevoegen aan de line-up.

Naast de Nederlandse artiesten zullen ook de Red Hot Chili Peppers en Twenty One Pilots volgend jaar afreizen naar Landgraaf. Pinkpop vindt volgend jaar plaats op 18, 19 en 20 juni.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen