Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlands topmodel draagt jurk van Venlose ontwerpster

Geplaatst opdonderdag 6 augustus 2015 - 10:45

De jurk die wordt gedragen door het Nederlandse model op een beautyverkiezing is ontworpen door de Venlose modeontwerpster Monique Désar.

Dat meldt Omroep Venlo.

Krachtig ontwerp
Het model, Sophia de Boer (48), draagt een jurk die volgens Désar 'kracht uitstraalt'. Het kledingstuk wordt voorzien van bijzondere materialen. De Boer doet een gooi naar de prestigieuze titel 'Mrs. World Universe'. De verkiezing voor vrouwen boven de 27 jaar wordt 29 augustus gehouden in de Wit-Russische hoofdstad Minsk.

De Venlose ontwerpster baarde eerder opzien met een jurk van alleen bloemenfolie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Xess Xava gedoopt in Venlose jurk
Blerickse modeontwerpster gaat blind te werk
Chantal, Yolanthe of Victoria de stijlvolste?
Chantal Janzen aan de haal met Style Award
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen