wk handbal vrouwen

Handbalsters door op WK in Japan

De Nederlandse handbalsters zijn door naar de hoofdronde op het WK in Japan. Oranje plaatste zich met een duidelijke 36-23 zege op Servië.

Teleurstelling voor Oranje-handballers: nieuwe nederlaag

De Nederlandse handbalmannen hebben ook de derde en afsluitende wedstrijd om de Gjensidige Cup in de Noorse hoofdstad Oslo niet kunnen winnen. IJsland was met 23-27 te sterk voor de Oranje-mannen.

Springruiters van Rob Ehrens zakken op WK naar vijfde plaats

De Nederlandse springruiters onder leiding van bondscoach Rob Ehrens uit Weert zijn bij de Wereldruiterspelen in het Amerikaanse Tryon na het tweede onderdeel gezakt naar de vijfde plaats.

Steenbakkers gepasseerd voor Nederlands team

Handbalster Angela Steenbakkers zit de komende wedstrijden niet bij de selectie van het Nederlands team.

Limburgse handbalsters in Nederlands team

Angela Steenbakkers uit Beringe en Inger Smits uit Geleen zijn opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Damesteam.

Nederland stunt tegen Polen, maar loopt WK mis

De Nederlandse mannen handballers hebben woensdagavond in Sittard met 25-24 gewonnen van Polen.

Zeven Limburgers in Nederlandse handbalploeg

Bondscoach Joop Fiege heeft zijn defenitieve selectie voor de twee WK play-off wedstrijden tegen Polen teruggebracht tot zeventien spelers, waaronder zeven Limburgers.

Lydie van Deursen hoopt op Zuid-Amerika

Volleybalster Lydie van Deursen hoopt op een nieuw buitenlands avontuur.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten