Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlands tafeltennisteam plaatst zich voor EK

Geplaatst opzondag 29 augustus 2021 - 14:20

Het Nederlands tafeltennisteam met Kas van Oost uit Wessem heeft zich in Belgrado geplaatst voor de eindronde van het EK tafeltennis voor teams, dat eind september in Roemenië wordt gehouden.

De Oranjemannen wonnen zaterdag op het kwalificatietoernooi in Belgrado door met 3-0 van Litouwen.

Van Oost verslaat Lesiv
De 17-jarige Kas van Oost, die tegenwoordig voor TTC Indeland in Jülich uitkomt, moest het opnemen tegen Rimas Lesiv. Hij verloor de eerste set met 8-11, maar versloeg de Litouwer daarna met 11-9, 11-5 en 11-6.

Vrijdag was het jonge Nederlandse team met 3-0 ook te sterk voor Ierland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen