Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlands familiedrama in Belgisch bungalowpark

Geplaatst opwoensdag 3 februari 2021 - 17:33

Een man van 57 jaar is woensdagochtend aangehouden op het politiebureau in Maastricht nadat hij vertelde dat hij zijn vrouw en zoon had neergestoken in een bungalow in het Belgische Rekem.

Korte tijd later vond de ingeseinde politie van Lanaken-Maasmechelen zijn overleden vrouw (55) en hun zoon (23). Het gezin komt uit Nederland. Dat maakte de Belgische procureur des konings, Pieter Strauven, woensdagmiddag bekend.

'Gevaarlijke honden'
De lichamen werden gevonden op recreatiepark Sonnevijver waar veel Nederlandse toeristen verblijven. Het gezin komt vermoedelijk uit Maastricht. Enkele gevaarlijke honden die zich bij de bungalow bevonden, zijn opgevangen door Dieren in Nood, aldus de woordvoerder van de Belgische justitie.

Lees ook: Moeder en zoon dood gevonden: man geeft zichzelf aan

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen