Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederland vroeg uit de veren voor Max Verstappen

Geplaatst opmaandag 18 maart 2019 - 8:19

Bijna 730.000 Nederlandse kijkers waren zondagochtend vroeg uit de veren om Max Verstappen te zien rijden in de Grote Prijs van Australië. Dit blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen in de Formule 1 was in Nederland om 06:00 uur te zien op Ziggo Sport. De uitzending staat ondanks het vroege uitzendtijdstip op de elfde plaats van de 25 best bekeken programma's op de zondag.

Lees ook: Max Verstappen begint F1-seizoen ijzersterk met podiumplek

Beste start
De nabeschouwing op Ziggo Sport trok om 07:45 uur nog 484.000 kijkers. Max Verstappen reed in de Grote Prijs van Australië naar de derde plaats. Niet eerder presteerde de Limburgse coureur van Red Bull zo goed in de openingsrace op het circuit Albert Park.

Luizenmoeder en Eredivisie
De Luizenmoeder blijft de ranglijst van best bekeken programma's aanvoeren. Naar de zesde aflevering van de tweede reeks keken zondagavond ruim 2,8 miljoen Nederlanders. Op de tweede plaats staat Studio Sport Eredivisie met 2,2 miljoen kijkers. De show Postcode Loterij Miljoenenjacht staat op de derde plek met 2,17 miljoen kijkers. Het NOS Journaal van 20 uur eindigde op plaats vier met net geen twee miljoen kijkers.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen