Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlaag NEC wordt onderzocht door KNVB

Geplaatst opzaterdag 7 april 2018 - 9:15

Jong Ajax heeft vrijdag de wedstrijd in de Jupiler League tegen NEC (2-0) gewonnen met een speler die mogelijk niet speelgerechtigd was.

De KNVB stelt een onderzoek in en legt de zaak voor aan de aanklager betaald voetbal. De bond heeft Ajax en NEC ingelicht over de situatie.

Fortuna
Door de nederlaag scoorde NEC deze speelronde geen punten, waardoor het gat met koploper Fortuna is opgelopen tot vier punten. Jong Ajax staat daar nog tussen, met één punt achterstand op Fortuna.

Lees ook: Winnend Fortuna slaat gat naar promotieconcurrent NEC

Vijf keer geel
Bij de Amsterdamse beloften deed Teun
Bijleveld negentig minuten mee, terwijl de middenvelder maandag tegen FC Dordrecht zijn vijfde gele kaart van dit seizoen had gekregen. "Normaal gesproken had dat een schorsing moeten betekenen voor het duel met NEC", meldt de KNVB in een korte verklaring. De bond zegt er niet bij waar de fout zit.

In het overzicht met uitsluitingen dat de KNVB dinsdag presenteerde, staat Bijleveld niet bij. Hij had een dag eerder de winnende treffer gemaakt tegen Dordrecht (2-3).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen