Overslaan en naar de inhoud gaan

'NedCar gaat ook populaire BMW X1 maken'

Geplaatst opdinsdag 15 november 2016 - 7:45

VDL NedCar gaat voortaan ook de populaire BMW X1 maken in Born.

Dat bevestigen bronnen binnen de fabriek, volgens Wij Limburg.

Eenvoudig
De uitbreiding van de productie is relatief eenvoudig omdat de X1 dezelfde bodemplaat heeft als de Mini Countryman die sinds kort in Born wordt gemaakt. De bedoeling is dan ook dat de twee type auto's in de toekomst van dezelfde band rollen.

Populair
De X1 wordt op dit moment in het Duitse Regensburg gemaakt. De vraag naar de auto is zo groot dat er daar inmiddels al 1400 modellen per dag worden gemaakt. NedCar zelf wil de productie van de X1 niet bevestigen. Een woordvoerder laat tegenover Wij Limburg weten nooit uitspraken te doen over toekomstige modellen.

De geruchten over de komst van de X1 gaan overigens al langer rond. Twee weken geleden liet echter nog niemand iets los over de komst van het nieuwe model.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winst VDL Nedcar vier miljoen euro
VDL Nedcar in race voor productie 2300 politievoertuigen
BMW-klus goed voor 800 nieuwe banen bij VDL Nedcar
'Nieuwe Mini Cabriolet wordt gebouwd in Born'
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen