Overslaan en naar de inhoud gaan

NEC-spelers geven ziek zoontje Krewinkel gesigneerd shirt

Geplaatst opwoensdag 6 december 2017 - 15:04

De selectie van NEC heeft het ernstig zieke zoontje van burgemeester Ralf Krewinkel van Heerlen een hart onder de riem gestoken.

NEC-spelers Guus Joppen en Joshua Smits hebben Luca, bij wie onlangs een ernstige ziekte werd geconstateerd, tijdens een ziekenhuisbezoek een gesigneerd shirt gegeven van de Nijmeegse club.

Voetbalsteun
De burgervader van Heerlen heeft de foto van NEC, waarop de spelers naast Luca staan, geretweet. Hij bedankt de Nijmeegse voetbalclub dan ook met de steun. "Dankzij jullie heel veel voetbalsteun", schrijft hij erbij.

Steunbetuigingen
Het is niet voor het eerst dat Krewinkel steun vanuit de voetbalwereld krijgt. Eerder hingen Roda-supporters al een speciaal spandoek in het stadion op. Ook voormalig Roda-goalie Benjamin van Leer betuigde zijn steun.

Lees ook: Voormalig Roda-goalie steunt ziek zoontje Krewinkel

​Uit de roulatie
Krewinkel was een tijdje uit de roulatie. Dit omdat zijn zoontje Luca is getroffen door een ernstige ziekte. Inmiddels heeft hij zijn werk weer hervat. Hij schreef een open brief aan de inwoners van Heerlen. Daarin bedankt hij iedereen voor de steun in de afgelopen periode. "De vele berichten, kaarten, mailtjes en appjes hebben Luca en ons goed gedaan. We zijn iedereen hiervoor enorm dankbaar."

Lees ook: Burgemeester Heerlen weer aan de slag na ziekte zoontje

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen