Tom Overtoom

Proefspeler Tom Overtoom weg bij Fortuna

Middenvelder Tom Overtoom heeft zijn proefperiode bij Fortuna Sittard afgebroken.

MVV - NEC (17 jan 2020)
MVV geeft sterke thuisserie vervolg in 2020

MVV heeft één punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Het bleef 0-0. Met hangen en wurgen deze keer, maar MVV blijft sinds begin oktober ongeslagen in eigen stadion.

Sven Braken
Maastrichtse spits tekent meerjarig contract in Italië

De Maastrichtse spits Sven Braken vervolgt zijn carrière in Italië. De Maastrichtenaar heeft een meerjarig contract getekend bij Livorno.

Italiaanse transfer in de maak voor Maastrichtse spits

Voor de Maastrichtse spits Sven Braken (26) lonkt zijn eerste avontuur in het buitenland. Hij staat op het punt om een transfer naar de Italiaanse club Livorno af te ronden.

Gelijkspel MVV in laatste wedstrijd van het seizoen

MVV heeft vrijdagavond in de laatste competitieronde met 1-1 gelijkgespeeld tegen NEC.

Goalgetter Braken heeft transfer eindelijk te pakken

De Maastrichtse aanvaller Sven Braken (25) heeft na weken van onzekerheid eindelijk een transfer te pakken. Hij verruilt NEC voor FC Emmen.

Streep door buitenlands avontuur Maastrichtse goalgetter

Aanvaller Sven Braken (25) blijft voorlopig bij NEC. Een transfer naar een buitenlandse club is afgeketst, omdat beide clubs het niet eens werden over de voorwaarden.

Sven Braken namens NEC in de wedstrijd tegen MVV Maastricht
Spits mag niet mee op trainingskamp: 'Concrete interesse'

Aanvaller Sven Braken (25) lijkt zijn huidige werkgever, NEC, spoedig te verruilen voor een nieuwe club. De Maastrichtse spits mag van zijn club niet mee op trainingskamp, omdat hij met zijn hoofd niet volledig bij de club zou zijn.

MVV verrast bij NEC met zege

Het is MVV vrijdagavond gelukt om directe concurrent NEC met lege handen in Nijmegen achter te laten. De Maastrichtenaren pakten de winst met 0-1.

Het blijft puzzelen voor Elsen: ziekenboeg MVV blijft vol

MVV-coach Ron Elsen ziet zijn lijst met geblesseerden maar niet korter worden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten