Universiteit Maastricht University

NCTV: 'Cyberhack UM moet wake-up call zijn'

Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Pieter-Jaap Aalbersberg hoopt dat het cyberhack op de Universiteit Maastricht een signaal is voor universiteiten en instellingen om de cyberveiligheid eens onder de loep te nemen.

Opgepakte man (61) Wilders-actie blijft langer vastzitten

De 61-jarige man die in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders blijft langer vastzitten.

Opgepakte man Wilders-actie langer vast

De 61-jarige man die zaterdag in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders blijft langer vastzitten.

NCTV: Opgepakte man Wilders-actie had messen en bijl bij zich

De man die zaterdag in Heerlen werd aangehouden rond het bezoek van PVV-leider Geert Wilders, had twee messen en een bijl bij zich.

'Coördinator terrorismebestrijding in zee met verdachte'

De projectontwikkelaar Saïd Bouharrou, die onder een vergrootglas ligt bij justitie, zou door de coördinator terrorismebestrijding om advies gevraagd zijn.

Geheime bijeenkomst van salafisten in Limburg

Volgend weekend vindt op een geheime plek in Limburg een besloten islamitisch seminar plaats waar predikers ideologische training geven aan jonge moslims uit het hele land.

Verscherpte grenscontroles na aanslagen in Brussel

Naar aanleiding van de aanslagen in Brussel zijn er momenteel verscherpte grenscontroles in Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten