Overslaan en naar de inhoud gaan

Nazomerweekend met 20 graden staat voor de deur

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 22:58

Er staat nog een nazomerweekend voor de deur. Zaterdag en zondag kunnen de temperaturen oplopen tot twintig graden.

Dat meldt Meteo Limburg.

Regen
Voordat het zover is trekken eerst nog buien over de provincie. Dinsdag is het bewolkt en regenachtig. Het wordt dan maximaal twaalf graden. Ook de rest van de week krijgt Limburg te maken met zware bewolking, regen en temperaturen van veertien tot zestien graden.

Noord-Afrikaanse lucht
In het weekend wordt het dan droog en stijgt het kwik weer naar twintig graden. Dit komt door Noord-Afrikaanse lucht die het land instroomt.

Hoogste temperatuur
De temperaturen in oktober 2018 liepen nog hoger op. Toen werd op 13 oktober 28,1 graden gemeten op het KNMI-weerstation Ell-Haler. Dat was de hoogste oktobertemperatuur sinds 1921.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen