herfst

Nog even genieten van de nazomer, herfstweer op komst

De komende drie dagen is het net als dit weekend zonnig nazomerweer, met temperaturen ruim boven de 20 graden. Maar daarna wordt het toch echt herfst: koel en nat.

Zoete aardappel in Limburg (15 sept 2020)
Limburgse zoete aardappel concurrent voor asperge?

Zoete aardappel lijkt geen typisch Limburgse groente, maar daar zou door de klimaatverandering wel eens verandering in kunnen komen.

Zomer nazomer zon
Temperatuur gaat omhoog: nazomerweer op komst

Goed nieuws: na het weekend stijgt de temperatuur en kunnen we genieten van heerlijk zonnig nazomerweer.

stock herfst zon
Nog even doorbijten: warmer herfstweer op komst

Komende week laten we het koude en natte herfstweer waar we dit weekend last van hebben, eventjes achter ons. Er is droog en warmer weer op komst.

Herfst
Nazomerweekend met 20 graden staat voor de deur

Er staat nog een nazomerweekend voor de deur. Zaterdag en zondag kunnen de temperaturen oplopen tot twintig graden.

Zomer nazomer zon
Orkanen Dorian en Gabrielle brengen nazomer met 25 graden

Na een paar frisse dagen lijkt de zomer toch niet helemaal op zijn retour. Er zijn nog een paar zomerse dagen voorspeld.

‘Auw Wieverzomer’ op het terras: 'Een geschenk uit de hemel'

Het wordt genieten van een heerlijk nazomerweekend met temperaturen die op kunnen lopen tot zo'n 25 graden. Goed nieuws voor de Limburgse horeca met terrassen.

Heerlijk nazomerweer op komst

De herfst kent ook zijn milde momenten. Deze week blijft het nog even stevig waaien en valt er veel regen, maar in het weekend kunnen we zonnig en warm nazomerweer verwachten.

Limburg kan zich verheugen op Indian Summer

Komend weekend kunnen zonaanbidders genieten van een aangename nazomer.

Nazomer duurt voort: Warme oktoberdag met 20 graden

We hebben er lang op moet wachten, maar zondag is het dan zover: de eerste warme dag van oktober met een temperatuur van 20 graden of meer.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten