Lijk Brunssum (13 jun 2020)

Slowaakse militair Brunssum niet dood door misdrijf

De Slowaakse NAVO-militair die medio vorige maand dood werd gevonden in een parkje in Brunssum, is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

commando overdracht brunssum navo (22 apr 2020) Erhard Bühler
Historische commando-overdracht NAVO-basis Brunssum

De Duitse generaal Jörg Vollmer is sinds woensdag de nieuwe bevelhebber van NAVO-hoofdkwartier JFC in Brunssum.

Gewonde man op straat in Schinveld (26 mrt 2020)
Gewonde militair Schinveld niet mishandeld, maar dronken

De buitenlandse militair die vorige week gewond werd gevonden in Schinveld, blijkt niet te zijn mishandeld, maar had te veel gedronken.

Awacs Geilenkirchen
CDA in Kamer: Stop getreuzel leefbaarheidsfonds Awacs

Het CDA in de Tweede Kamer vindt het hoog tijd dat er werk wordt gemaakt van een leefbaarheidsfonds voor de omwonenden van vliegbasis Geilenkirchen.

Wapendepot POMS Eygelshoven
Kerkrade blij met nieuwe ‘Amerikaanse’ banen

De gemeente Kerkrade is blij verrast met de extra banen op het Amerikaanse wapendepot in Eygelshoven.

ANP-347934638
Miljard dollar voor modernisering van AWACS-radarvliegtuigen

De NAVO steekt een miljard dollar in de modernisering van haar AWACS-radarvliegtuigen.

Video: nieuwe commandant NAVO-basis Brunssum

Het hoofdkwartier van de NAVO in Brunssum heeft een nieuwe commandant. De Duitse generaal Erhard Bühler neemt het stokje over van de Italiaanse generaal Riccardo Marchiò.

Verborgen mijnschildering in een nieuw jasje gestoken

De NAVO-basis in Brunssum bestaat al zeventig jaar en de gemeente heeft ze ter ere daarvan een muurschildering cadeau gedaan. Het kunstwerk is een reproductie van een wandschildering onder De NAVO-basis

Brunssumse basis viert 70 jaar NAVO

De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, beter bekend als de NAVO, bestaat donderdag 70 jaar. Dat wordt bescheiden gevierd binnen de poorten van het NAVO Joint Forces HQ in Brunssum.

Nieuwe cockpit voor AWACS, maar geen stillere motoren

De veertien AWACS-vliegtuigen op de NAVO-basis in Geilenkirchen, net over de grens bij Schinveld, hebben een nieuwe cockpit gekregen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten