Provincie toont begrip voor schrappen Nature Wonder World

Het provinciebestuur blijft geloof houden in de reden van initiatiefnemer Jean Gelissen om de stekker uit het geplande mega-attractiepark Nature Wonder World in Brunssum te trekken.

Voorbereiding Nature Wonder World kost provincie tonnen

De provincie heeft vanaf 2010 in totaal 330.000 euro uitgegeven aan de voorbereiding van het afgeblazen mega-attractiepark Nature Wonder World in Brunssum.

'Schadeclaim voor niet doorgaan megapretpark Brunssum'

De gemeente Brunssum moet bekijken of een schadeclaim ingediend kan worden vanwege het niet doorgaan van megapretpark Nature Wonder Wold, zo vindt de partij BCD in Brunssum.

Politiek Brunssum verdeeld over pretparkdrama

Ook over de vraag of de politiek in Brunssum schuld is aan het afblazen van het Wonder World Project is onenigheid in de gemeenteraad.

'Afblazen megapretpark Nature Wonder World is waardeloos'

Het afblazen van het megapretpark Nature Wonder World in Brunssum is waardeloos.

Winants: 'Alles gedaan om vertrouwen te herwinnen'

Burgemeester Winants van Brunssum zegt er alles aan gedaan te hebben om ondernemer Jean Gelissen van gedachten te laten veranderen.

Plan voor megapretpark Brunssum van de baan

Het beoogde grote attractiepark Nature Wonder World in Brunssum gaat niet door. Initiatiefnemer Jean Gelissen heeft geen vertrouwen in het politiek-bestuurlijke klimaat in de gemeente Brunssum.

Brunssum wil nog altijd meebetalen aan mega pretparkresort

De gemeente Brunssum is nog altijd bereid om financiële steun te verlenen aan het nieuwe attractiepark Nature Wonder World.

SP is politiek getreuzel over Nature Wonder World beu

De provincie moet niet langer treuzelen over financiële steun aan pretpark Nature Wonder World in Brunssum als blijkt dat de plannen onhaalbaar zijn.

Twijfels over miljoenensteun megapretpark

Het provinciebestuur lijkt weinig te voelen voor een flinke financiële injectie in het 727 miljoen euro kostende Nature Wonder World.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten