Springruiters vijfde bij Nations Cup in Sopot

De Nederlandse springruiters zijn bij de Nations Cup in het Poolse Sopot op de vijfde plaats geëindigd.

Nederland sluit Nations Cup als vijfde af

De Nederlandse springruiters zijn er niet in geslaagd de titel van de FEI Nations Cup te prolongeren.

Springruiters derde in eerste finaleronde

De Nederlandse springruiters onder leiding van bondscoach Rob Ehrens uit Weert hebben zich in Barcelona met succes voor de tweede finaleronde van de Nations Cup geplaatst.

Springruiter Van Asten gaat voor goud in Nations Cup

Springruiter Leopold van Asten uit Ysselsteyn gaat ervan uit dat hij tijdens de finale van de Nations Cup in Barcelona met zijn paard Beauty in actie komt.

Springruiter Van der Vleuten vervangt Vrieling in Barcelona

Bondscoach Rob Ehrens (Weert) moet zijn equipe voor de finale van de Nations Cup wijzigen. Springruiter Maikel van der Vleuten vervangt Jur Vrieling volgend weekeinde in Barcelona.

Nederlandse springruiters derde bij Nations Cup in Aken

De Nederlandse springruiters zijn bij de landenwedstrijd van het CHIO in Aken derde geworden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda