Straatprijs van bijna een half miljoen valt in Maastricht

Inwoners van de Tarwehegge in de Maastrichste wijk Amby zijn in de prijzen gevallen bij de Postcodeloterij.

Twee miljoen om wateroverlast Gulpdal tegen te gaan

De Limburgse natuurorganisatie ARK krijgt ruim twee miljoen euro van de Postcode Loterij. Met dit flinke bedrag wordt het natuurgebied Gulpdal bij Slenaken onderhouden en opgeknapt.

Inwoners Bergen winnen twee miljoen bij Postcode Loterij

In de Burgemeester Douvenstraat in Bergen is in de junitrekking van de Postcode Loterij de 2 Miljoen Prijs gevallen. En het hele dorp profiteert mee.

Inwoners van Arcen mogen ton verdelen

Negen bewoner van Arcen mogen samen een ton verdelen. Afgelopen zaterdag waren de bewoners van de Kruisweg de gelukkigen tijdens de trekking van de Postcodeloterij, ze wonnen de Buurt-Ton.

Straatprijs Postcodeloterij valt in Schinveld

De straatprijs van de Postcodeloterij is in de Burgemeester Boschstraat in Schinveld gevallen. Acht huishoudens mogen 300.000 euro verdelen.

Beekse vrouw wint gouden koffer bij Miljoenenjacht

Winston Gerschtanowitz van Postcode Loterij Miljoenenjacht heeft zondagavond een vrouw in Beek verrast met de inhoud van de gouden koffer. De vrouw won een bedrag van 68.000 euro.

Blerick valt in de prijzen, 167.000 euro voor winnend lot

In Blerick is Sinterklaas vroeg langs geweest dit jaar. In het televisieprogramma Miljoenenjacht was zondagavond te zien hoe een inwoonster 167.000 euro won.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda