Overslaan en naar de inhoud gaan

Nat begin 11devande11de

Geplaatst opdonderdag 9 november 2017 - 10:05

Het wordt komende zaterdag op de 11de van de 11de naar verwachting in de ochtend en tijdens het eerste deel van de middag regenachtig.

Volgens Meteo Limburg waait het daarbij stevig uit het zuidwesten en daarmee wordt zachte en vochtige lucht aangevoerd. Het wordt 9 à 10 graden. De hoogste temperatuur is in Zuid-Limburg te verwachten, mogelijk wordt het daar net 11 graden.

Opklaringen
In de loop van de middag en avond is het op een bui na droog en er komen brede opklaringen en stapelwolken. In de tweede helft van de zaterdagmiddag zijn er zonnige perioden. De wind neemt daarbij iets in kracht af en draait naar west tot noordwest en daarmee wordt drogere en koudere lucht aangevoerd. Zaterdagavond is het slechts ongeveer 5 graden.

Tropische storm
Er trekt zaterdagochtend een lagedrukgebied over Noord-Nederland, of net ten noorden van ons land, naar het oosten. Daarin zitten restanten van de tropische storm Rina. Extreme windsnelheden zijn in Limburg op de 11de van de 11de niet te verwachten.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan op L11 Alaaf

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen