Overslaan en naar de inhoud gaan

Nat begin 11devande11de

Geplaatst opdonderdag 9 november 2017 - 10:05

Het wordt komende zaterdag op de 11de van de 11de naar verwachting in de ochtend en tijdens het eerste deel van de middag regenachtig.

Volgens Meteo Limburg waait het daarbij stevig uit het zuidwesten en daarmee wordt zachte en vochtige lucht aangevoerd. Het wordt 9 à 10 graden. De hoogste temperatuur is in Zuid-Limburg te verwachten, mogelijk wordt het daar net 11 graden.

Opklaringen
In de loop van de middag en avond is het op een bui na droog en er komen brede opklaringen en stapelwolken. In de tweede helft van de zaterdagmiddag zijn er zonnige perioden. De wind neemt daarbij iets in kracht af en draait naar west tot noordwest en daarmee wordt drogere en koudere lucht aangevoerd. Zaterdagavond is het slechts ongeveer 5 graden.

Tropische storm
Er trekt zaterdagochtend een lagedrukgebied over Noord-Nederland, of net ten noorden van ons land, naar het oosten. Daarin zitten restanten van de tropische storm Rina. Extreme windsnelheden zijn in Limburg op de 11de van de 11de niet te verwachten.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan op L11 Alaaf

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen