Overslaan en naar de inhoud gaan

Nat begin 11devande11de

Geplaatst opdonderdag 9 november 2017 - 10:05

Het wordt komende zaterdag op de 11de van de 11de naar verwachting in de ochtend en tijdens het eerste deel van de middag regenachtig.

Volgens Meteo Limburg waait het daarbij stevig uit het zuidwesten en daarmee wordt zachte en vochtige lucht aangevoerd. Het wordt 9 à 10 graden. De hoogste temperatuur is in Zuid-Limburg te verwachten, mogelijk wordt het daar net 11 graden.

Opklaringen
In de loop van de middag en avond is het op een bui na droog en er komen brede opklaringen en stapelwolken. In de tweede helft van de zaterdagmiddag zijn er zonnige perioden. De wind neemt daarbij iets in kracht af en draait naar west tot noordwest en daarmee wordt drogere en koudere lucht aangevoerd. Zaterdagavond is het slechts ongeveer 5 graden.

Tropische storm
Er trekt zaterdagochtend een lagedrukgebied over Noord-Nederland, of net ten noorden van ons land, naar het oosten. Daarin zitten restanten van de tropische storm Rina. Extreme windsnelheden zijn in Limburg op de 11de van de 11de niet te verwachten.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan op L11 Alaaf

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen