Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nasleep noodweer: Bewolking, zon en opnieuw onweer

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 7:57

Limburg heeft woensdag te maken met een nasleep van het noodweer van dinsdag.

Volgens Meteo Limburg is er in de ochtend veel bewolking gevolgd door opklaringen en zon, maar tegen de avond is er opnieuw kans op regen- en onweersbuien.

Veel bewolking
Woensdagochtend hangt er boven de provincie veel bewolking en valt er op een aantal plaatsen nog wat regen. In de loop van de ochtend komen er enkele opklaringen waarna de zon zich in de middag gaat laten zien. Het wordt zo'n 24 graden.

Opnieuw onweer
Tegen de avond kunnen er lokaal regenbuien gepaard met onweer over de provincie trekken. Vooral het zuiden gaat hier het meest mee te maken krijgen. Echter zullen de buien lang niet zo hevig zijn als dinsdag.

Lees ook: Noodweer: vooral Meerssen en Sittard-Geleen hard getroffen

Hittegolf
Na al het water dat uit de lucht is gevallen, zit er de komende dag genoeg zonneschijn in het verschiet. Vanaf het weekend gaat de temperatuur stijgen naar 30 graden. Als dit minstens vijf dagen aanhoudt, en die kans is er, zou de eerste hittegolf van dit jaar weleens een feit kunnen worden.

Kijk voor de volledige weersverwachting op 1limburg.nl/weer

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen