Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nasleep noodweer: Bewolking, zon en opnieuw onweer

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 7:57

Limburg heeft woensdag te maken met een nasleep van het noodweer van dinsdag.

Volgens Meteo Limburg is er in de ochtend veel bewolking gevolgd door opklaringen en zon, maar tegen de avond is er opnieuw kans op regen- en onweersbuien.

Veel bewolking
Woensdagochtend hangt er boven de provincie veel bewolking en valt er op een aantal plaatsen nog wat regen. In de loop van de ochtend komen er enkele opklaringen waarna de zon zich in de middag gaat laten zien. Het wordt zo'n 24 graden.

Opnieuw onweer
Tegen de avond kunnen er lokaal regenbuien gepaard met onweer over de provincie trekken. Vooral het zuiden gaat hier het meest mee te maken krijgen. Echter zullen de buien lang niet zo hevig zijn als dinsdag.

Lees ook: Noodweer: vooral Meerssen en Sittard-Geleen hard getroffen

Hittegolf
Na al het water dat uit de lucht is gevallen, zit er de komende dag genoeg zonneschijn in het verschiet. Vanaf het weekend gaat de temperatuur stijgen naar 30 graden. Als dit minstens vijf dagen aanhoudt, en die kans is er, zou de eerste hittegolf van dit jaar weleens een feit kunnen worden.

Kijk voor de volledige weersverwachting op 1limburg.nl/weer

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen