Overslaan en naar de inhoud gaan

Narren Universiteit Limburg viert 52ste verjaardag

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 20:55

De Narren Universiteit Limburg (NUL) heeft woensdag haar 52ste dies natalis (verjaardag) gevierd.

De NUL is de carnavaleske tegenhanger van de Maastrichtse universiteit. Leden van de NUL zetten zich in voor de Limburgse volkscultuur en het carnaval. Zo worden er ieder jaar 'promoties' uitgedeeld aan personen die zich inzetten voor de Limburgse cultuur.

Doctoraal
Het feest van de NUL werd gevierd in een zaal van het
Mercedes-Benz Customer Assistance Center in Maastricht. Met onder andere 'doctoraalexamens' van de Venlose zangeres Lottie Boermans en buuttekampioen van 2017 Fer Naus.

Ledenlijst
De ledenlijst van de NUL is lang en kent veel bekende Limburgers. Onder anderen Pierre Cnoops, Léon Frissen, Beppie Kraft, Sjra Puts, Gé Reinders, Ben Verdellen, Hub Stassen en Theo Bovens.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Gouverneur Theo Bovens promoveert aan jubilerende NUL
Protocol voor carnavalskarren Maastricht
Het publiek tijdens de LVK-finale van 2011
LVK waarschuwt artiesten voor oplichter
Odin Wijnhoven stadsprins van Maastricht
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen