Overslaan en naar de inhoud gaan

Nare bijsmaak wafel kopen: portemonnee vrouw (70) gestolen

Geplaatst opdinsdag 20 november 2018 - 10:22

Het kopen van een wafel in Maasmechelen heeft voor een 70-jarige vrouw uit Geleen een vervelende wending gekregen. Haar portemonnee werd gestolen.

Het slachtoffer was behoorlijk van slag door het incident, meldt een wijkagent van Stein op Twitter.

Shoppen
De vrouw was zondag aan het shoppen bij Maasmechelen Village en besloot om haar bezoek af te sluiten met een wafel. Toen ze thuiskwam, ontdekte ze dat haar portemonnee gestolen was.

Bonbon
Ze ging naar de politie om aangifte te doen. De vrouw bleek helemaal van slag te zijn door wat haar was overkomen. De wijkagent probeerde haar gerust te stellen door haar een kopje koffie en een bonbon aan te bieden. Volgens hem deed dat wonderen en kalmeerde ze.

De dader is overigens nog steeds spoorloos.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen