Overslaan en naar de inhoud gaan

Namaakkleding en drugs gevonden na achtervolging

Geplaatst opwoensdag 9 september 2020 - 6:39

De politie heeft na een achtervolging in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen aangehouden in Sint Odiliënberg.

Dat melden de wijkagenten van Maasgouw via Instagram. Bij de aanhouding trof de politie een grote hoeveelheid namaakkleding en drugs aan.

Jacht
De achtervolging vond rond 4:30 uur plaats, nadat de agenten de bestuurder van een voertuig wilden controleren op de Rijksweg in Linne. De auto ging er volgens de politie ‘als een haas vandoor’, waarna de agenten jacht maakten op het voertuig.

Te voet
Die eindigde uiteindelijk aan de Linnerweg in Sint Odiliënberg. Op die plek maakten de inzittenden van de auto zich uit de voeten. Wat volgde was een korte achtervolging te voet, waarbij de politie twee verdachten wisten aan te houden.

Drugs
De bestuurder van de auto bleek onder invloed van drugs te zijn. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen. De namaakkleding en de drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Over de hoeveelheid gevonden drugs is niets bekendgemaakt.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen