Overslaan en naar de inhoud gaan

Namaakkleding en drugs gevonden na achtervolging

Geplaatst opwoensdag 9 september 2020 - 6:39

De politie heeft na een achtervolging in de nacht van dinsdag op woensdag twee mannen aangehouden in Sint Odiliënberg.

Dat melden de wijkagenten van Maasgouw via Instagram. Bij de aanhouding trof de politie een grote hoeveelheid namaakkleding en drugs aan.

Jacht
De achtervolging vond rond 4:30 uur plaats, nadat de agenten de bestuurder van een voertuig wilden controleren op de Rijksweg in Linne. De auto ging er volgens de politie ‘als een haas vandoor’, waarna de agenten jacht maakten op het voertuig.

Te voet
Die eindigde uiteindelijk aan de Linnerweg in Sint Odiliënberg. Op die plek maakten de inzittenden van de auto zich uit de voeten. Wat volgde was een korte achtervolging te voet, waarbij de politie twee verdachten wisten aan te houden.

Drugs
De bestuurder van de auto bleek onder invloed van drugs te zijn. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen. De namaakkleding en de drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Over de hoeveelheid gevonden drugs is niets bekendgemaakt.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen