Overslaan en naar de inhoud gaan

Nadia Coolen begint aan nieuw seizoen PSV

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 21:54

De vrouwenselectie van PSV-coach Sander Luiten is gestart aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Nadia Coolen uit Sittard begint aan haar negende seizoen bij de club.

Coolen is 25 jaar en speelt in de verdediging van PSV. Ze heeft de afgelopen maanden haar conditie op peil gehouden onder begeleiding van een personal trainer.

Sari van Veenendaal
De eerste week voor de vrouwen van PSV staat in het teken van kennismaking, fysieke testen en medische keuringen. PSV timmerde de laatste weken flink aan de weg zo werden Mandy van den Berg, Laura Strik en Sari van Veenendaal binnengehaald.

Kruisband
Coolen begon haar carrière bij Geleen-Zuid en maakte daarna de overstap naar VVV-Venlo. Daar raakte ze in de eerste training zwaar geblesseerd aan haar kruisband. Het was de tweede keer dat ze haar kruisband scheurde, maar wel aan de andere knie. Na haar revalidatie maakte ze in 2012 de overstap naar PSV. Ze behoort tot de eerste lichting van het vrouwenteam van PSV. Er zitten meer Limburgse speelsters bij PSV, zoals Janou Levels , Naomi Pattiwael en Romée Leuchter.

Competitie
Maandag 20 juli staat de eerste groepstrainingen op het programma. De competitie gaat voor het team van start op vrijdag 4 september. Het speelschema van de Eredivisie Vrouwen voor het seizoen 2020-2021 is door de KNVB nog niet bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen