Overslaan en naar de inhoud gaan

Nachtvorst en koude dagen in aantocht

Geplaatst opdonderdag 24 oktober 2019 - 9:07

Voor het eerst dit najaar wordt er nachtvorst verwacht in Limburg. Na een aantal lekkere warme dagen wordt het na het weekend kouder dan normaal.

Het kwik zal tijdens de laatste dagen van oktober dalen tot ongeveer 11 graden, verwacht Meteo Limburg. In de nachten en de vroege ochtenden kan het dan licht vriezen aan de grond.

Wintertijd
De overgang van zomer- naar wintertijd wordt daarmee dit jaar groot. Donderdag kan het in Limburg nog 20 graden worden. Ook vrijdag (16 graden) en zaterdag (18-19 graden) is het lekker nazomerweer. Maar na het weekend wordt het amper 11 graden.

Die overgang vindt precies tijdens het verzetten van de klok plaats. In de nacht van zaterdag op zondag trekt een koufront over Limburg, dat voor regen zorgt. Bekijk de uitgebreide weersvooruitzichten voor Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen