Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nachtelijke zoektocht naar gecrashte auto in Stramproy

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 4:40

De hulpdiensten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een tijdje moeten zoeken naar een gecrashte auto.

De wagen eindigde bij de nachtelijke rit rond 01:00 uur tegen een boom. Iemand belde direct met 112, maar gaf de verkeerde plek door, schrijft Weertdegekste.

Stukje verderop
De brandweer spoedde zich in eerste instantie naar de Soutsweg in Stramproy. Daar was niks te vinden. Korte tijd later bleek de auto te zijn gecrasht op de doorgaande weg tussen Ell en Stramproy, een stukje verderop.

Ziekenhuis
De vrees was dat de slachtoffers bekneld zaten, maar dat bleek niet het geval. Twee mannen konden zelf uit het wrak komen. Eén van hen is voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht.

De wagen is afgesleept. De toch al uitgerukte brandweer kon vervolgens aan de slag met het reinigen van het wegdek van de Baldersstraat.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen