Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nachtelijke zoektocht naar gecrashte auto in Stramproy

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 4:40

De hulpdiensten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een tijdje moeten zoeken naar een gecrashte auto.

De wagen eindigde bij de nachtelijke rit rond 01:00 uur tegen een boom. Iemand belde direct met 112, maar gaf de verkeerde plek door, schrijft Weertdegekste.

Stukje verderop
De brandweer spoedde zich in eerste instantie naar de Soutsweg in Stramproy. Daar was niks te vinden. Korte tijd later bleek de auto te zijn gecrasht op de doorgaande weg tussen Ell en Stramproy, een stukje verderop.

Ziekenhuis
De vrees was dat de slachtoffers bekneld zaten, maar dat bleek niet het geval. Twee mannen konden zelf uit het wrak komen. Eén van hen is voor medische controle naar het ziekenhuis gebracht.

De wagen is afgesleept. De toch al uitgerukte brandweer kon vervolgens aan de slag met het reinigen van het wegdek van de Baldersstraat.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen