Overslaan en naar de inhoud gaan

Nachtelijke autobrand Meerssen: twee auto's beschadigd

Geplaatst opmaandag 9 november 2020 - 11:50

Twee auto's zijn in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan in een woonwijk in Meerssen.

De brandweer werd even na 3:00 uur gealarmeerd vanwege de brand in de Bosstraat.

Overgeslagen
Aanvankelijk leek het om één geparkeerde auto te gaan die voor een woning op straat stond. Maar terwijl de brandweer nog onderweg was kreeg deze te horen dat een auto die er vlakbij geparkeerd stond eveneens brandde.

Benzine
Volgens een woordvoerder ging het overigens om een kleine brand. Toen die geblust was, bleek dat er uit een van de auto's benzine stroomde. Om te voorkomen dat de brandstof in het riool terecht zou komen, hebben de brandweerlieden een kleine dam aangelegd en werd de benzine met schuim afgedekt.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen