Overslaan en naar de inhoud gaan

Nachtclubs België vanaf 1 oktober open zonder sluitingstijd

Geplaatst opvrijdag 17 september 2021 - 16:39

In België gaan de nachtclubs weer open vanaf 1 oktober. De sluitingstijd mogen ze zelf bepalen, wel is een coronatoegangsbewijs verplicht.

Deze nieuwe versoepelingen lekten vrijdagmiddag uit, meldt VRT. Ook wordt verwacht dat vrijdag meer bekend gaat worden over versoepelingen voor evenementen.

België versoepelt
België heeft al veel coronamaatregelen opgeheven. Zo mogen cafés en restaurants zelf weer bepalen hoe laat ze sluiten. Ook is er geen limiet meer op het aantal mensen dat in de horeca samen aan een tafel mag zitten en hoeven ze geen afstand meer van elkaar te houden.

Ook is er geen maximale groepsgrootte meer, geen thuiswerkadvies en zijn er geen beperkingen voor evenementen met minder dan 200 bezoekers binnen of 400 bezoekers buiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen