Overslaan en naar de inhoud gaan

NAC te sterk voor Fortuna

Geplaatst opvrijdag 21 oktober 2016 - 22:09

Fortuna Sittard heeft de knappe thuiszege op VVV geen vervolg kunnen geven. In Breda verloor Fortuna vrijdagavond met 3-1 van NAC.

Een doelpunt van Ferry de Regt in de negentigste minuut leek met een stand van 2-1 nog even kans te geven op een gelijkspel, maar nog geen minuut later boorde NAC die de kortstondige hoop bij Fortuna resoluut de grond in en zette Brandon Barker de 3-1 eindstand in het bord.

Doelman
Fortuna was in eerste instantie nog aardig overeind gebleven in het Rat Verlegh Stadion. Maar na een half uur spelen ging het mis voor de Sittardenaren. Keeper Leon ter Wielen kon een pegel van NAC nog net uit het doel gehouden. Maar bij de twee corners die daarop volgden kwam de Sittardse doelverdediger iets te ver uit zijn goal en stuiterde de bal ongelukkig uit zijn handen. Een eerste schot van NAC om de bal alsnog in het doel te krijgen werd geblokt, maar Cyriel Dessers slaagde er daar in de rebound wel in: 1–0.

Net voor rust was het opnieuw raak voor NAC toen Giovanni de Korte in de 45ste minuut de 2-0 in het doel kon knallen.

Eindstand
In de tweede helft had Fortuna nauwelijks nog een antwoord op de aanhoudende aanvallen van NAC. Maar de bal ging er steeds net naast bij de Bredanaren, of keeper Ter Wielen had hem te pakken. Toch wist Ferry de Regt in de negentigste minuut nog het doel te vinden. Maar de 2-1 stond amper op het bord toen Brandon Barker voor NAC de eindstand op 3-1 zette.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna-speler Niels Vets
Niels Vets blijft langer bij Fortuna Sittard
Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard
Jordi Baur
MVV haalt Jordi Baur op bij Fortuna
Oefenduel SVM-Fortuna afgelast: te warm
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen