Overslaan en naar de inhoud gaan

NAC hoopt op promotiesucces VVV met Steijn

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 20:50

NAC Breda heeft Maurice Steijn aangesteld als nieuwe trainer, in de hoop dat de 46-jarige Hagenaar het promotiesucces dat hij met VVV-Venlo boekte in Breda kan herhalen.

Dat schrijft VI. Steijn vertrok ruim een jaar geleden bij VVV-Venlo.

Promotie
Onder zijn leiding werd de Venlose club kampioen in de Eerste Divisie en promoveerde naar de Eredivisie. Hij wist zich samen met het team in het eerste eredivisieseizoen knap te handhaven.

Steijn was vijf seizoenen hoofdtrainer van VVV. De trainer verliet de Venlonaren voor een buitenlands avontuur in de Verenige Arabische Emiraten bij Al Wahda FC. Dat was maar van korte duur, want na drie duels werd de coach op straat gezet.

Lees ook: 'Al Wahda zet Maurice Steijn na drie duels op straat'

Goede match
NAC is geen onbekende club voor Steijn. Hij sloot zijn voetbalcarrière in 2002 af bij de Bredase club. "Ik denk dat we goede match zijn", zegt Steijn tegen de voetbalsite. "Ik kijk er dan ook erg naar uit om met de selectie aan te slag te gaan en hoop NAC terug te kunnen brengen naar waar het hoort."

Hij heeft een contract voor drie jaar getekend.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen