Maurice Steijn.

NAC hoopt op promotiesucces VVV met Steijn

NAC Breda heeft Maurice Steijn aangesteld als nieuwe trainer, in de hoop dat de 46-jarige Hagenaar het promotiesucces dat hij met VVV-Venlo boekte in Breda kan herhalen.

Willem Weijs coach NAC Breda (10 jan 2019)
Weijs niet langer hoofdtrainer NAC na komst Hyballa

Willem Weijs is niet langer de hoofdtrainer van NAC. De Bredanaars hebben Peter Hyballa als permanente coach aangetrokken.

Willem Weijs coach NAC Breda (10 jan 2019)
Willem versus Wil: geen winnaar bij Limburgse trainertwist

De wedstrijd tussen Helmond Sport en NAC Breda kende vrijdagavond een sterk Limburgs tintje. Het duel tussen de coach Wil Boessen en Willem Weijs kreeg echter geen winnaar.

Willem Weijs trainer NAC Breda
Limburgse trainer aan roer bij NAC na ontslag Brood en Vrede

Willem Weijs is aangesteld als interim-hoofdcoach van NAC Breda.

NAC - MVV (29 nov 2019)
MVV krijgt geen loon naar werken en verliest in Breda

MVV heeft aan de wedstrijd tegen NAC in Breda geen punten overgehouden. De Maastrichtenaren verloren in het Rat Verlegh Stadion ondanks een goede tweede helft met 2-0.

Supersub Stokkers verkast naar NAC Breda

Aanvaller Finn Stokkers (23) speelt de komende twee seizoenen bij NAC Breda. De spits heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met een optie om met één jaar te verlengen.

Diemers schiet Fortuna langs NAC en uit degradatiezorgen

Fortuna Sittard heeft zondagmiddag drie cruciale punten gepakt in het kelderduel tegen NAC Breda. Mark Diemers was goud waard voor de thuisploeg.

VVV-Venlo deelt punten met hekkensluiter NAC Breda

VVV-Venlo heeft in Breda gelijk gespeeld tegen NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion eindigde het duel tegen de hekkensluiter van de eredivisie in 1-1.

NAC Breda legt lot deels in handen van Limburgse assistent

In de strijd tegen degradatie heeft NAC Breda de nodige wisselingen doorgevoerd in de technische staf. Nadat eerder deze week Ruud Brood (hoofdtrainer) en Regillio Vrede (assistent) al werden gepresenteerd, is nu Willem Weijs (32) toegevoegd aan het team.

Voormalig Roda-trainersduo moet NAC uit het slop trekken

Voormalig Roda JC-trainer Ruud Brood gaat aan de slag bij NAC Breda. Brood volgt de deze week opgestapte Mitchell van der Gaag op als hoofdtrainer.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten