Diemers schiet Fortuna langs NAC en uit degradatiezorgen

Fortuna Sittard heeft zondagmiddag drie cruciale punten gepakt in het kelderduel tegen NAC Breda. Mark Diemers was goud waard voor de thuisploeg.

VVV-Venlo deelt punten met hekkensluiter NAC Breda

VVV-Venlo heeft in Breda gelijk gespeeld tegen NAC Breda. In het Rat Verlegh Stadion eindigde het duel tegen de hekkensluiter van de eredivisie in 1-1.

NAC Breda legt lot deels in handen van Limburgse assistent

In de strijd tegen degradatie heeft NAC Breda de nodige wisselingen doorgevoerd in de technische staf. Nadat eerder deze week Ruud Brood (hoofdtrainer) en Regillio Vrede (assistent) al werden gepresenteerd, is nu Willem Weijs (32) toegevoegd aan het team.

Voormalig Roda-trainersduo moet NAC uit het slop trekken

Voormalig Roda JC-trainer Ruud Brood gaat aan de slag bij NAC Breda. Brood volgt de deze week opgestapte Mitchell van der Gaag op als hoofdtrainer.

Dirk Marcellis heeft rust en ritme gevonden na profcarrière

Dirk Marcellis nam vorig jaar september na aanhoudende knieklachten de zware beslissing om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. "De duidelijkheid gaf mij op dat moment ook een soort van rust."

Opoku: 'Het was een feestje in de kleedkamer'

De spelers van VVV-Venlo hebben zaterdagavond gedanst in de kleedkamer na de overwinning op NAC.

VVV-Venlo moeiteloos langs NAC Breda

VVV heeft het eredivisieduel tegen NAC Breda met 3-0 gewonnen. De Venlonaren speelden hun eigen spel en hadden weinig moeite met de mannen uit Noord-Brabant.

Fortuna wint voor het eerst en verlaat laatste plek

Fortuna Sittard heeft zijn eerste seizoensoverwinning te pakken.

Mikhail Rosheuvel Roda JC - 1Limburg
Roda JC-aanvaller Rosheuvel verkast naar NAC Breda

Roda JC-aanvaller Mikhail Rosheuvel (27) verlaat de club uit Kerkrade voor een avontuur bij NAC Breda.

'Als Vito weggaat, gaat hij door de voordeur weg'

Na een sterk debuutseizoen in de Eredivisie kan Vito van Crooij (22) rekenen op de nodige interesse. Zijn werkgever VVV-Venlo wees zelfs al een bod van NAC Breda af.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto