VVV-speler Vito van Crooij in belangstelling bij NAC

Vito van Crooij staat in de belangstelling van NAC. De Bredase club heeft flink wat geld plus een eigen speler voor over om het contract bij VVV-Venlo af te kopen.

Roda pakt zwaarbevochten en belangrijke zege in Breda

Roda JC heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De Kerkradenaren hebben de degradatiekraker van NAC Breda gewonnen.

Fel Roda JC wint in blessuretijd van NAC

Roda JC Kerkrade heeft zaterdag op het nippertje de eerste overwinning op eigen veld van dit seizoen geboekt.

NAC-supporters vallen spelers MVV lastig

Een klein groepje NAC-supporters heeft zich vrijdagavond misdragen bij de spelersbus van MVV.

MVV stunt in Breda met gelijkspel tegen NAC

Een gehavend MVV heeft kampioenskandidaat NAC in Breda knap op 1-1 gehouden.

Zwaar gehavend MVV wacht lastig karwei in Breda

MVV gaat vrijdag zwaar gehavend richting Breda voor het treffen met NAC.

Roda terug in de Eredivisie: de mooiste momenten

Fans van Roda werden maandagochtend ongetwijfeld wakker met een gelukzalig gevoel, hun club promoveerde zondagmiddag na één jaar afwezigheid naar de Eredivisie.

Onrustig in Breda na NAC-Roda JC: bus bekogeld

Na de wedstrijd NAC-Roda JC werd het erg onrustig in en om het NAC-stadion. De ME voerde charges uit op supporters van NAC.

Liveblog NAC-Roda JC

Roda JC en NAC gaan onderling uitmaken wie er volgend seizoen in de Eredivisie speelt en wie zal worden veroordeeld tot verblijf in de Jupiler League.

Fans NAC plannen alvast huldiging, club wil wachten

Een supportersclub van NAC rept nu al over een huldiging na het beslissende play-offdduel zondag tegen Roda, maar de Bredase club wil daar nog niets van weten.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden