VVV-speler Vito van Crooij in belangstelling bij NAC

Vito van Crooij staat in de belangstelling van NAC. De Bredase club heeft flink wat geld plus een eigen speler voor over om het contract bij VVV-Venlo af te kopen.

Roda pakt zwaarbevochten en belangrijke zege in Breda

Roda JC heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De Kerkradenaren hebben de degradatiekraker van NAC Breda gewonnen.

Fel Roda JC wint in blessuretijd van NAC

Roda JC Kerkrade heeft zaterdag op het nippertje de eerste overwinning op eigen veld van dit seizoen geboekt.

NAC-supporters vallen spelers MVV lastig

Een klein groepje NAC-supporters heeft zich vrijdagavond misdragen bij de spelersbus van MVV.

MVV stunt in Breda met gelijkspel tegen NAC

Een gehavend MVV heeft kampioenskandidaat NAC in Breda knap op 1-1 gehouden.

Zwaar gehavend MVV wacht lastig karwei in Breda

MVV gaat vrijdag zwaar gehavend richting Breda voor het treffen met NAC.

Roda terug in de Eredivisie: de mooiste momenten

Fans van Roda werden maandagochtend ongetwijfeld wakker met een gelukzalig gevoel, hun club promoveerde zondagmiddag na één jaar afwezigheid naar de Eredivisie.

Onrustig in Breda na NAC-Roda JC: bus bekogeld

Na de wedstrijd NAC-Roda JC werd het erg onrustig in en om het NAC-stadion. De ME voerde charges uit op supporters van NAC.

Liveblog NAC-Roda JC

Roda JC en NAC gaan onderling uitmaken wie er volgend seizoen in de Eredivisie speelt en wie zal worden veroordeeld tot verblijf in de Jupiler League.

Fans NAC plannen alvast huldiging, club wil wachten

Een supportersclub van NAC rept nu al over een huldiging na het beslissende play-offdduel zondag tegen Roda, maar de Bredase club wil daar nog niets van weten.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda