Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nabestaanden omgekomen poolreiziger reageren bij L1

Geplaatst opwoensdag 13 mei 2015 - 20:09

"Het is een rollercoaster aan emoties geweest, met heel veel spanningen en onzekerheden", dat zeggen de twee zussen van de omgekomen poolreiziger Marc Cornellisen bij L1.

Sandra en Karin Cornelissen waren woensdag te gast bij het programma AvondGasten. Ze vertelden over het verlies van hun broer.

Vrouw en kind
De poolreizigers Marc Cornellisen en Philip de Roo vertrokken begin april vanuit Canada naar de Noordpool om het gebied te onderzoeken, maar overleefden het niet. Marc Cornelissen uit Kerkrade laat een vrouw en kind achter. "Het wordt nu heel erg duidelijk wat voor een gat het heeft geslagen. Ik vind het voor hen beiden het allerergst", lieten de zussen weten.

Koning Willem-Alexander condoleerde de families van de omgekomen Nederlandse poolreizigers Marc Cornelissen uit Kerkrade en Philip de Roo woensdag per telegram.

Lees ook: Koning condoleert families omgekomen poolreizigers.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Einzelgängeroptocht op L1 TV

Dit jaar gaan we naar Kessel-Eik! De Einzelgängeroptocht vindt jaarlijks met halfvasten plaats in een Limburgs dorpje met maximaal 1111 inwoners. Er is ieder jaar plek voor 111 deelnemers. Natuurlijk live op L1 TV.

Zondag 11 maart om 14:00 live op L1 TV
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Zoektocht naar lichaam tweede poolreiziger gestaakt
Nederlandse reizigers in Noordpoolgebied vermist
Politie Canada staakt zoektocht naar vermiste Nederlanders
Hond vermiste poolonderzoekers van ijs gered
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen