Overslaan en naar de inhoud gaan

Nabestaanden Kemal Zengin verdubbelen beloning gouden tip

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 14:09

In navolging van justitie heeft ook de familie van de in augustus 2017 vermoorde Kemal Zengin 20.000 euro beloning uitgeloofd voor de gouden tip in de zaak.

Dat meldt De Limburger. Wie een doorbraak in de moordzaak forceert, kan dus op 40.000 euro rekenen.

Video: L1 / 1Limburg

Geen verdachte
De 44-jarige Zengin werd in augustus vorig jaar in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel. Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom stelde de hoofdofficier van justitie maandag al 20.000 euro in het vooruitzicht voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Onderzoek
Het onderzoek naar de moord
werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Opsporing Verzocht
In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond. De uitzending begint om 20:30 uur op NPO1.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen