Overslaan en naar de inhoud gaan

Nabestaanden Kemal Zengin verdubbelen beloning gouden tip

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 14:09

In navolging van justitie heeft ook de familie van de in augustus 2017 vermoorde Kemal Zengin 20.000 euro beloning uitgeloofd voor de gouden tip in de zaak.

Dat meldt De Limburger. Wie een doorbraak in de moordzaak forceert, kan dus op 40.000 euro rekenen.

Video: L1 / 1Limburg

Geen verdachte
De 44-jarige Zengin werd in augustus vorig jaar in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel. Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom stelde de hoofdofficier van justitie maandag al 20.000 euro in het vooruitzicht voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Onderzoek
Het onderzoek naar de moord
werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Opsporing Verzocht
In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond. De uitzending begint om 20:30 uur op NPO1.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen