Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Naast Leemans ook serieuze interesse voor Van Crooy'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 21:36

Het lijstje clubs dat hengelt naar de diensten van VVV-spelers Clint Leemans en Vito van Crooy wordt alsmaar langer.

Volgens Voetbal International houdt de Venlose clubleiding serieus rekening met een vertrek van de twee creatieve sterkhouders, beide 22 jaar oud.

Subtop en middenmoot
Leemans staat door een ijzersterk seizoen al langer in de spotlights. Inmiddels hebben zich ook meerdere clubs gemeld voor Vito van Crooy. Het tweetal is vooral in beeld bij ploegen uit de subtop en middenmoot van de Eredivisie, terwijl ook een overstap naar het buitenland niet uitgesloten is.

Lees ook: 'Clubs uit Nederlandse subtop en Serie A willen Leemans'

Financiële slag
VVV zou met de transfers een prettige financiële slag kunnen slaan. Het contract van zowel Leemans als Van Crooy loopt door tot de zomer van 2019. Zonder contractverlenging zou het duo over een jaar gratis de deur van de Koel uit kunnen lopen.

Doelpuntenproductie
Leemans en Van Crooy hadden een cruciaal aandeel in de Venlose doelpuntenproductie in het afgelopen seizoen. Middenvelder Leemans tekende voor tien goals en vier assists, buitenspeler Van Crooy was verantwoordelijk voor vijf goals en zes assists.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen