Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Naast Leemans ook serieuze interesse voor Van Crooy'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 21:36

Het lijstje clubs dat hengelt naar de diensten van VVV-spelers Clint Leemans en Vito van Crooy wordt alsmaar langer.

Volgens Voetbal International houdt de Venlose clubleiding serieus rekening met een vertrek van de twee creatieve sterkhouders, beide 22 jaar oud.

Subtop en middenmoot
Leemans staat door een ijzersterk seizoen al langer in de spotlights. Inmiddels hebben zich ook meerdere clubs gemeld voor Vito van Crooy. Het tweetal is vooral in beeld bij ploegen uit de subtop en middenmoot van de Eredivisie, terwijl ook een overstap naar het buitenland niet uitgesloten is.

Lees ook: 'Clubs uit Nederlandse subtop en Serie A willen Leemans'

Financiële slag
VVV zou met de transfers een prettige financiële slag kunnen slaan. Het contract van zowel Leemans als Van Crooy loopt door tot de zomer van 2019. Zonder contractverlenging zou het duo over een jaar gratis de deur van de Koel uit kunnen lopen.

Doelpuntenproductie
Leemans en Van Crooy hadden een cruciaal aandeel in de Venlose doelpuntenproductie in het afgelopen seizoen. Middenvelder Leemans tekende voor tien goals en vier assists, buitenspeler Van Crooy was verantwoordelijk voor vijf goals en zes assists.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen