Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Naast Leemans ook serieuze interesse voor Van Crooy'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 21:36

Het lijstje clubs dat hengelt naar de diensten van VVV-spelers Clint Leemans en Vito van Crooy wordt alsmaar langer.

Volgens Voetbal International houdt de Venlose clubleiding serieus rekening met een vertrek van de twee creatieve sterkhouders, beide 22 jaar oud.

Subtop en middenmoot
Leemans staat door een ijzersterk seizoen al langer in de spotlights. Inmiddels hebben zich ook meerdere clubs gemeld voor Vito van Crooy. Het tweetal is vooral in beeld bij ploegen uit de subtop en middenmoot van de Eredivisie, terwijl ook een overstap naar het buitenland niet uitgesloten is.

Lees ook: 'Clubs uit Nederlandse subtop en Serie A willen Leemans'

Financiële slag
VVV zou met de transfers een prettige financiële slag kunnen slaan. Het contract van zowel Leemans als Van Crooy loopt door tot de zomer van 2019. Zonder contractverlenging zou het duo over een jaar gratis de deur van de Koel uit kunnen lopen.

Doelpuntenproductie
Leemans en Van Crooy hadden een cruciaal aandeel in de Venlose doelpuntenproductie in het afgelopen seizoen. Middenvelder Leemans tekende voor tien goals en vier assists, buitenspeler Van Crooy was verantwoordelijk voor vijf goals en zes assists.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen