Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Naast Leemans ook serieuze interesse voor Van Crooy'

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 21:36

Het lijstje clubs dat hengelt naar de diensten van VVV-spelers Clint Leemans en Vito van Crooy wordt alsmaar langer.

Volgens Voetbal International houdt de Venlose clubleiding serieus rekening met een vertrek van de twee creatieve sterkhouders, beide 22 jaar oud.

Subtop en middenmoot
Leemans staat door een ijzersterk seizoen al langer in de spotlights. Inmiddels hebben zich ook meerdere clubs gemeld voor Vito van Crooy. Het tweetal is vooral in beeld bij ploegen uit de subtop en middenmoot van de Eredivisie, terwijl ook een overstap naar het buitenland niet uitgesloten is.

Lees ook: 'Clubs uit Nederlandse subtop en Serie A willen Leemans'

Financiële slag
VVV zou met de transfers een prettige financiële slag kunnen slaan. Het contract van zowel Leemans als Van Crooy loopt door tot de zomer van 2019. Zonder contractverlenging zou het duo over een jaar gratis de deur van de Koel uit kunnen lopen.

Doelpuntenproductie
Leemans en Van Crooy hadden een cruciaal aandeel in de Venlose doelpuntenproductie in het afgelopen seizoen. Middenvelder Leemans tekende voor tien goals en vier assists, buitenspeler Van Crooy was verantwoordelijk voor vijf goals en zes assists.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen