Overslaan en naar de inhoud gaan

Naast doodgeschoten man in Hoensbroek zat bijrijder

Geplaatst opvrijdag 4 juni 2021 - 11:58

De 29-jarige man uit Aken die op 2 mei in Hoensbroek werd doodgeschoten, zat niet alleen in zijn auto. Naast hem zat nog iemand anders.

Deze persoon is een belangrijke getuige van de schietpartij, bevestigt de politie een bericht van de lokale omroep ZO-NWS vrijdag.

Meerdere verdachten
Meer wil de politie hier niet over kwijt. De vraag of de getuige al is gehoord, wil de politie niet beantwoorden. Evenmin hoe belangrijk de getuige is en wat voor informatie hij mogelijk kan verschaffen. Bij de schietpartij waren volgens de politie meerdere verdachten betrokken. Hoeveel precies, is nog niet bekend.

Lees ook: Motief voor Buitenringmoord duidelijk: nog geen arrestaties

Drugs of motorclubs
Volgens getuigen stonden er meerdere voertuigen op de plek waar de man werd neergeschoten. Een van deze voertuigen is teruggevonden. Volgens ZO-NWS zou het slachtoffer een Duitser zijn met een Iraanse achtergrond. In Duitse media wordt gesproken over een ruzie om drugs of tussen motorclubs. De politie zegt daar niets over.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen