Overslaan en naar de inhoud gaan

Naam van Tom Dumoulin te moeilijk voor Jandino

Geplaatst opvrijdag 1 januari 2016 - 15:58

De naam van wielrenner Tom Dumoulin lag het voorbije jaar op ieders lippen. Alleen kennelijk niet op die van Jandino Asporaat.

Ik Hou van Holland
De tv-presentator en beroepsgrapjas kreeg in de oudjaarsaflevering van Ik Hou Van Holland de naam van de Maastrichtenaar maar niet goed uitgesproken.

"Dulemont... Dulomain... Dulemin...", stoethaspelde Asporaat in de show, tot hilariteit van presentatrice Linda de Mol, de andere deelnemers en het studiopubliek. (Beluister het geluidsfragment).

Niks van wielrennen
Jandino had even tevoren al gezegd niks van wielrennen te weten. Toch moest hij antwoord geven op de vraag wie de beste Nederlander was in het eindklassement van de Tour de France afgelopen zomer.

De renners Dulemont, Dulomain en Dulemin waren het natuurlijk niet. Ook Dumoulin was trouwens fout. Gelukkig voor Asporaat wist zijn ploeggenoot Johnny de Mol het juiste antwoord wél. Gesink. In één keer goed uitgesproken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Danny Nelissen NOS-commentator bij Vuelta
Maxim Hartman heeft zakje met 'boodschap' van Dumoulin
Examenterugblik: 'Was nooit de vraag of ik zou slagen'
Ook wielrenner Tom Dumoulin krijgt eigen opera
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen