Overslaan en naar de inhoud gaan

Na zonneschijn komt regen: code geel donderdag

Geplaatst opdonderdag 9 september 2021 - 10:03

Na een paar zonnige dagen gaat het donderdagmiddag- en avond regenen en onweren. Lokaal is er kans op hagelbuien en windstoten.

Het KNMI heeft code geel afgekondigd voor heel de provincie. De Veiligheidsregio adviseert om open gebied en water te mijden. Ook het verkeer kan hinder ondervinden van het slechte weer.

Drukkend warm
Er is dus kans op windvlagen, maar gemiddeld waait het zwak tot matig. Deze wind voert vochtigere lucht aan, waardoor het drukkend warm wordt. De temperaturen lopen op tot zo'n 28 graden. Later op de avond is het droog en koelt het af tot zo'n 19 graden.

Vrijdag
Maar ook vrijdag trekken er gedurende de middag en avond onweersbuien over de provincie. Dan is er weer kans op hagel en windstoten.

Bekijk hier het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen