Overslaan en naar de inhoud gaan

Na zon komt regen: Hemelvaartsdag 10 graden kouder

Geplaatst opwoensdag 9 mei 2018 - 7:37

Geniet nog maar even een dag van de zon, want vanaf donderdag wordt het een stuk kouder.

Waar de temperatuur woensdag nog zomers warm is met 27 à 28 graden, wordt het Hemelvaartsdag ruim tien graden koeler.

Draaiende wind
Volgens Meteo Limburg wordt het woensdag al snel zomers warm en waait er een klein briesje. In de loop van de middag verandert de windrichting van dat briesje en komt er bewolking opzetten. In de avond is er kans op enkele regen- of onweersbuien. Daar kan een flinke bui tussen zitten, vooral later op de avond.

Wisselvallig
Op donderdag, met Hemelvaartsdag, ligt de temperatuur rond de zestien graden. Dat is iets kouder dan wat we gewend zijn tijdens deze tijd van het jaar. Het wordt wisselvallig weer met bewolking, enkele buien en af en toe droge perioden waarin de zon zich laat zien.

Richting het weekend wordt er weer lenteweer verwacht, met een paar zonnige en droge dagen.

Bekijk de volledige weersverwachting op 1limburg.nl/weer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen