Overslaan en naar de inhoud gaan

Na vriendin ook privéjet voor Max Verstappen

Geplaatst opmaandag 4 januari 2021 - 16:52

Het hangt nog even in de lucht of Max Verstappen zijn F1-seizoen in maart in Melbourne kan beginnen, maar de eerstvolgende Grand Prix kan de Limburgse coureur met zijn eigen privéjet bezoeken.

Een foto van de vers beschilderde Dassault Falcon 900 is maandag getwitterd door luchtvaartjournalist Menno Swart. Op de staart van het grijze toestel met registratie PH-DTF prijkt het leeuwenlogo dat ook Verstappens helm siert.

Occasion
Het vliegtuig van Verstappen is geen nieuw toestel. Het is gebouwd in 2009 en heeft zo'n 4500 vlieguren op de teller. Een van de vorige eigenaren was luchtvaart- en platenmiljardair Richard Branson.

Lees ook: Max Verstappen maakt het officieel: Piquet nieuwe vlam

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen