Overslaan en naar de inhoud gaan

'Na vechtpartij overleden Willem Evers was kerngezond'

Geplaatst opdonderdag 10 augustus 2017 - 7:09

De vorige week na een confrontatie met hangjongeren overleden Valkenburger Willem Evers had geen hartproblemen.

"Hij was kerngezond", zo vertelt zijn zoon Jordy tegen Hart van Nederland.

Hangjongeren
De 65-jarige vrachtwagenchauffeur Evers wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren in de Salviastraat in de buurt Broekhem-Noord. Het liep uit op een vechtpartij, waarna Evers op straat achterbleef. Hij moest gereanimeerd worden, maar overleed later alsnog in het ziekenhuis.

Lees ook: Overleden man Valkenburg had ruzie met jongeren

Sectie
Het verhaal gaat dat Evers hartproblemen had en daaraan is overleden, en niet aan de gevolgen van de vechtpartij. De politie heeft sectie verricht op Evers' lichaam, maar wil nog niet bekendmaken wat nu precies de doodsoorzaak is. Van hartklachten was volgens zoon Jordy Evers echter geen sprake. "De mensen dachten dat hij hartklachten had, maar dat klopt niet", zo zegt hij tegen het nieuwsprogramma van SBS.

Aanhoudingen
Woensdagochtend heeft de politie drie tieners opgepakt vanwege de vechtpartij. Het gaat om jongens van 15 en 17 jaar oud uit Valkenburg, en een 17-jarige jongen uit Schimmert. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Lees ook: Drie tieners aangehouden voor dodelijke vechtpartij Valkenburg

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Rapport NFI: 'Willem Evers niet doodgeslagen tijdens ruzie'
Doodsoorzaak Willem Evers nog niet duidelijk, sectie volgt
Valkenburg wil vertrouwen in Broekhem-Noord herstellen
Nieuwe verdachte opgepakt in zaak Willem Evers
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen