Overslaan en naar de inhoud gaan

Na Vansteenkiste blijft ook Djim langer bij Roda JC

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 11:33

Celestin Djim staat ook volgend seizoen onder contract bij Roda JC. De verbintenis van de aanvaller is met een jaar verlengd, bevestigt technisch directeur Harm van Veldhoven.

Djim was dit seizoen ook al onderdeel van de Kerkraadse hoofdmacht, maar zag vrijwel het hele seizoen in het water vallen door een kruisbandblessure.

Optie
In het contract van de spits annex buitenspeler was een optie opgenomen om de samenwerking met een jaar te verlengen, en daar heeft Roda JC nu dus gebruik van gemaakt. Djim kwam in 2016 over van FC Porto B. Na een sterk jaar bij de Roda-beloften werd hij in de zomer van 2017 toegevoegd aan de selectie van Robert Molenaar. In oktober raakte hij echter zwaar geblesseerd tijdens een oefenduel.

Vansteenkiste
​Djim volgt het voorbeeld van teamgenoot Jannes Vansteenkiste. Ook de Belgische linksback beschikte over een contractuele optie die na afloop van het seizoen gelicht kon worden. "Dat lag wat ons betreft in de lijn der verwachting, en dat is dan ook gebeurd", zegt Van Veldhoven.

Juiste voorwaarden
De technisch directeur gaat er ook daadwerkelijk vanuit dat Vansteenkiste met Roda JC de eerste divisie in gaat. "Maar als er interesse is kan er tegen de juiste voorwaarden altijd iets gebeuren, zo zit de voetballerij natuurlijk in elkaar."

Dertien spelers
Op dit moment staan er bij Roda JC voor het volgende seizoen dertien spelers onder contract: naast Djim en Vansteenkiste gaat het om keeper Radomir Novakovic, de verdedigers Henk Dijkhuizen, Daryl Werker en Adil Auassar, de middenvelders Ognjen Gnjatic, Mohamed El Makrini, Nicky Souren en Livio Milts, en de aanvallers Gyliano van Velzen, Mario Engels en Mart Remans.

Lees ook: Voormalig goalgetter slachtoffer van degradatie Roda JC

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen