Overslaan en naar de inhoud gaan

Na Vansteenkiste blijft ook Djim langer bij Roda JC

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 11:33

Celestin Djim staat ook volgend seizoen onder contract bij Roda JC. De verbintenis van de aanvaller is met een jaar verlengd, bevestigt technisch directeur Harm van Veldhoven.

Djim was dit seizoen ook al onderdeel van de Kerkraadse hoofdmacht, maar zag vrijwel het hele seizoen in het water vallen door een kruisbandblessure.

Optie
In het contract van de spits annex buitenspeler was een optie opgenomen om de samenwerking met een jaar te verlengen, en daar heeft Roda JC nu dus gebruik van gemaakt. Djim kwam in 2016 over van FC Porto B. Na een sterk jaar bij de Roda-beloften werd hij in de zomer van 2017 toegevoegd aan de selectie van Robert Molenaar. In oktober raakte hij echter zwaar geblesseerd tijdens een oefenduel.

Vansteenkiste
​Djim volgt het voorbeeld van teamgenoot Jannes Vansteenkiste. Ook de Belgische linksback beschikte over een contractuele optie die na afloop van het seizoen gelicht kon worden. "Dat lag wat ons betreft in de lijn der verwachting, en dat is dan ook gebeurd", zegt Van Veldhoven.

Juiste voorwaarden
De technisch directeur gaat er ook daadwerkelijk vanuit dat Vansteenkiste met Roda JC de eerste divisie in gaat. "Maar als er interesse is kan er tegen de juiste voorwaarden altijd iets gebeuren, zo zit de voetballerij natuurlijk in elkaar."

Dertien spelers
Op dit moment staan er bij Roda JC voor het volgende seizoen dertien spelers onder contract: naast Djim en Vansteenkiste gaat het om keeper Radomir Novakovic, de verdedigers Henk Dijkhuizen, Daryl Werker en Adil Auassar, de middenvelders Ognjen Gnjatic, Mohamed El Makrini, Nicky Souren en Livio Milts, en de aanvallers Gyliano van Velzen, Mario Engels en Mart Remans.

Lees ook: Voormalig goalgetter slachtoffer van degradatie Roda JC

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen