Overslaan en naar de inhoud gaan

Na twaalf jaar nieuwe voorzitter Venlo on Ice

Geplaatst opdinsdag 9 december 2014 - 15:48

Venlonaar Pieter van Rijswijck (69) neemt vrijdag na twaalf jaar afscheid als voorzitter van Venlo on Ice.

De stichting die ieder jaar een ijsbaan in de binnenstad laat opbouwen heeft in Marcel Janssen een nieuwe voorzitter gevonden.

Relletje
Het lukte Van Rijswijck om twaalf jaar geleden de ijsbaan van de grond te krijgen in Venlo. In de jaren die volgde had hij als voorzitter ieder jaar met nieuwe tegenslag te maken. Drie keer moest de ijsbaan noodgedwongen verhuizen. Twee jaar kon het evenement niet doorgaan vanwege tegenvallende sponsorinkomsten. Dit jaar nog was er een relletje over de exploitatie van de horeca op de ijsbaan.

Jaarlijks geneuzel
Van Rijswijck zegt in een interview met Dagblad de Limburger dat hij 'dat jaarlijkse geneuzel rond de ijsbaan' niet gaat missen. Wel zal hij het ijs zelf en het plezier van de kinderen missen.

Een interview met Pieter van Rijswijck is te lezen in Dagblad de Limburger van woensdag, of op Krant Digitaal. Venlo on Ice opent aanstaande vrijdag.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drukte op Limburgse ijsbanen
Geflopte kerstmarkt geschrapt in Venlo
Heerlen wil zich onderscheiden met 'urban' winterevenement
Minder treinen vanwege winterweer
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen