Overslaan en naar de inhoud gaan

Na schietpartij aangehouden duo weer op vrije voeten

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 22:32

De twee verdachten die dinsdagmiddag kort na de schietpartij in Kerkrade werden aangehouden, zijn weer vrij.

Dat meldt de politie. De twee werden in een personenauto aangehouden, maar uiteindelijk kon niet hard worden gemaakt dat zij daadwerkelijk bij het schietincident betrokken waren.

Lees ook: Twee aanhoudingen na schietpartij, politie zoekt nog auto's

Nieuwstraat
Wat er zich precies heeft afgespeeld rond 15:15 uur op de Nieuwstraat, is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat er geschoten is. Dat gebeurde vermoedelijk tussen inzittenden van twee auto's. Daarbij raakten geen omstanders gewond.

Video: Track '88

Burgernet
Eerder op de middag liet de politie weten op zoek te zijn naar een zwarte auto én een witte auto, met meerdere inzittenden. In een Burgernet-bericht werd benadrukt dat mensen de gezochte personen niet zelf moeten benaderen. Dat duidt er doorgaans op dat de personen in kwestie gewapend kunnen zijn. De voertuigen en personen zijn nog niet gepakt.

Getuigen
Getuigen worden opgeroepen zich te melden. Eerder op de dag werd een politiehelikopter ingezet om verdachten op te sporen. Ook kwam de Duitse politie ter plaatse.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen