Overslaan en naar de inhoud gaan

Na rellen nu bloemen, vlaai en respect voor politie

Geplaatst opwoensdag 27 januari 2021 - 17:45

Het neerslaan van avondklokrellen in verschillende plaatsen in Limburg, heeft de politie meer opgeleverd dan blauwe plekken en overuren.

Op verschillende politiebureaus kregen agenten namelijk bloemen en lekkernijen toegestopt als blijk van respect voor hun inzet.

Chocolade en vlaaien
De politie in de kop van Noord-Limburg werd dinsdag al verblijd met chocolade en bloemen. Hun collega's in Venlo moesten een dag langer wachten, maar kregen woensdag een vergelijkbaar pakket èn een paar vlaaien. Ook in bijvoorbeeld Roermond en Heerlen werd de politie overstelpt met complimenten.

Rellen
De politie in Limburg heeft de afgelopen avonden de handen vol gehad met relschoppers. De ongeregeldheden uit protest tegen de avondklok begonnen zaterdagavond in Stein. Daarna was het onder meer raak in Venlo, Roermond en Geleen. In Stein en Venlo raakten agenten lichtgewond bij de rellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen