Overslaan en naar de inhoud gaan

Na Lingo weer tijd om bij Bevo te handballen

Geplaatst opmaandag 22 februari 2021 - 19:23

Begin maart begint voor de handballers in Nederland de competitie. Bevo en Lions zijn de Limburgse ploegen in de titelstrijd.

De handballers van Bevo zijn al een paar weken volop in training. In de eigen sporthal de Heuf was het de eerste weken vooral zaak om niet geblesseerd te raken.

Niet overbelasten
De spelers hadden hun conditie vooral met individuele trainingen op peil kunnen houden. Trainer Jo Smeets moest de spelers in het begin dan ook af remmen om niet te fanatiek te zijn. "Als je een paar weken niet gooit is het zaak om je werparm niet over te belasten," geeft speler Jeroen van den Beucken aan.

Geen handbal, wel Lingo
Tijdens de periode dat er geen groepstrainingen waren gaf Dario Polman zich op om mee te doen aan televisiespelletje Lingo. De handballers zou in eerste instantie meedoen met zijn broer. Op de dag van de opnames was zijn broer echter verhinderd en verscheen Dario met zijn vader in de studio. Vader en zoon Polman bleken ook met de kleine ballen overweg te kunnen. Een grote geldprijs ging echter aan hun neus voorbij omdat Polman senior volgens Dario niet de juiste ballen uit de bak wist te vissen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen