Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Na eerste thuiszege komt MVV top 10 binnen

Geplaatst opvrijdag 21 september 2018 - 22:20

MVV heeft in Maastricht met 2-1 van FC Dordrecht gewonnen.

Na de eerste thuiszege van dit seizoen staat de ploeg van Ron Elsen in het linker rijtje.

De eerste kans voor de Maastrichtse Sterrendragers kwam na 12 minuten. Een voorzet van Schroijen werd door Nys over het doel gekopt. Na een klein offensief in de beginfase verliep het vervolg van de eerste helft rustig. En dus gingen de ploegen rusten met een 0-0 stand.

Meteen na rust kreeg Van den Hurk dé kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar zijn kopbal miste kracht.

Hoekschoppen
Na 11 hoekschoppen kwam MVV (tegenover drie voor de gasten) dan toch op voorsprong in de 74e minuut. Anthony van den Hurk werd aangetikt in de zestien meter. Joeri Schroijen nam de strafschop en - net als vorige week - liet hij zich die mogelijkheid niet ontnemen: 1-0.

Slotfase
Daarna kwam MVV goed weg toen een vrije trap van Dordrecht verlengd werd en op de paal belandde. In de slotfase leek het duel beslist toen Tuur Houben een goede actie en dito voorzet van Dogan Golpek binnen tikte: 2-0.

Overeind
Het werd toch nog even spannend in de laatste minuten toen invaller Omran Haydari - geboren in Heerlen - scoorde voor FC Dordrecht: 2-1. Maar MVV bleef overeind in de extra tijd en pakte zo zijn eerste driepunter in eigen huis van dit seizoen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen