Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Na eerste thuiszege komt MVV top 10 binnen

Geplaatst opvrijdag 21 september 2018 - 22:20

MVV heeft in Maastricht met 2-1 van FC Dordrecht gewonnen.

Na de eerste thuiszege van dit seizoen staat de ploeg van Ron Elsen in het linker rijtje.

De eerste kans voor de Maastrichtse Sterrendragers kwam na 12 minuten. Een voorzet van Schroijen werd door Nys over het doel gekopt. Na een klein offensief in de beginfase verliep het vervolg van de eerste helft rustig. En dus gingen de ploegen rusten met een 0-0 stand.

Meteen na rust kreeg Van den Hurk dé kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar zijn kopbal miste kracht.

Hoekschoppen
Na 11 hoekschoppen kwam MVV (tegenover drie voor de gasten) dan toch op voorsprong in de 74e minuut. Anthony van den Hurk werd aangetikt in de zestien meter. Joeri Schroijen nam de strafschop en - net als vorige week - liet hij zich die mogelijkheid niet ontnemen: 1-0.

Slotfase
Daarna kwam MVV goed weg toen een vrije trap van Dordrecht verlengd werd en op de paal belandde. In de slotfase leek het duel beslist toen Tuur Houben een goede actie en dito voorzet van Dogan Golpek binnen tikte: 2-0.

Overeind
Het werd toch nog even spannend in de laatste minuten toen invaller Omran Haydari - geboren in Heerlen - scoorde voor FC Dordrecht: 2-1. Maar MVV bleef overeind in de extra tijd en pakte zo zijn eerste driepunter in eigen huis van dit seizoen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen