Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Na eerste thuiszege komt MVV top 10 binnen

Geplaatst opvrijdag 21 september 2018 - 22:20

MVV heeft in Maastricht met 2-1 van FC Dordrecht gewonnen.

Na de eerste thuiszege van dit seizoen staat de ploeg van Ron Elsen in het linker rijtje.

De eerste kans voor de Maastrichtse Sterrendragers kwam na 12 minuten. Een voorzet van Schroijen werd door Nys over het doel gekopt. Na een klein offensief in de beginfase verliep het vervolg van de eerste helft rustig. En dus gingen de ploegen rusten met een 0-0 stand.

Meteen na rust kreeg Van den Hurk dé kans om de thuisploeg op voorsprong te brengen, maar zijn kopbal miste kracht.

Hoekschoppen
Na 11 hoekschoppen kwam MVV (tegenover drie voor de gasten) dan toch op voorsprong in de 74e minuut. Anthony van den Hurk werd aangetikt in de zestien meter. Joeri Schroijen nam de strafschop en - net als vorige week - liet hij zich die mogelijkheid niet ontnemen: 1-0.

Slotfase
Daarna kwam MVV goed weg toen een vrije trap van Dordrecht verlengd werd en op de paal belandde. In de slotfase leek het duel beslist toen Tuur Houben een goede actie en dito voorzet van Dogan Golpek binnen tikte: 2-0.

Overeind
Het werd toch nog even spannend in de laatste minuten toen invaller Omran Haydari - geboren in Heerlen - scoorde voor FC Dordrecht: 2-1. Maar MVV bleef overeind in de extra tijd en pakte zo zijn eerste driepunter in eigen huis van dit seizoen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen